Berg Network A/S
Ebbe Berg  
   

Mit speciale er at virke som katalysator i strategisk markedsføring og kommunikation. Min baggrund herfor er min mangeårige erfaring - og konstante erkendelse af mangel på viden og indsigt! Derfor arbejder jeg stadig meget med at forbedre min horisont, bl.a. gennem mit daglige arbejde som "strategimand" i Berg Network og ved hyppig ajourføring af min marketing-håndbog på nettet.
     Inden du eventuelt kontakter mig skal du vide, at jeg ikke møder op med forudfattede og skråsikre meninger om, hvordan din virksomhed skal markedsføre sig. Dertil har jeg for stor respekt - og ydmyghed - over for opgaverne. Men jeg føler mig alligevel sikker på at din tid med at møde mig ikke vil være (helt) spildt!

Kortfattet CV:
Lærling hos Aage Hempel, import og eksport; eksportmedarbejder hos Boel Foods Ltd; analysekonsulent hos Dansk Unilever; produktchef, Skandinavien hos Ota (Quaker Oats); marketing- og analysechef i H&T (senere O&M); markedschef i Danske Bank; kontaktdirektør i Lintas; adm. dir. hos Krogsgaard Reklame, adm. dir. i Berg Reklame & Marketing A/S (til 2003) og i Berg Network A/S (fra 2003). Bestyrelsesmedlem i Worldwide Partners Inc. i perioderne 1986/87, 1995/96 og 1998/2000 og arbejdende bestyrelsesformand hos Relevans 2003-2005.
HD i afsætningsøkonomi. Forfatter og udgiver af www.berg-marketing.dk, Danmarks mest benyttede marketinghåndbog (min påstand ;-)